Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Звітно-виборна профспілкова конференція

Звітно-виборна профспілкова конференція

   21 січня 2020 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулась Звітно-виборна профспілкова конференція, де голова Первинної профспілкової організації працівників університету Іван Тихонович Горбачук прозвітував про роботу профспілкового комітету за період 2015-2019 рр. за різними її напрямами: фінансово-господарської роботи (зокрема про отримання співробітниками університету матеріальної допомоги); організацію оздоровлення та відпочинку для працівників, культурно-просвітницької роботи; спортивно-оздоровчої (зокрема і про функціонування спортивно-оздоровчих занять з плавання); соціально-правової (стосовно  захисту прав працівників, їх відстоювання та захист, участь у мітингах та акціях протесту) і, звичайно ж, проведення інформаційної роботи.

profspilka 1

    Після чого відбулося активне обговорення звіту. Ректор університету Віктор Андрущенко у своєму виступі зазначив, що роль профспілки для працівників будь-якої організації дуже важлива і її не потрібно обмежувати чи применшувати, а навпаки, поширювати і посилювати.

profspilka 4

profspilka 2

profspilka 3

   Делегати конференції звіт заслухали й прийняли одноголосне рішення: роботу профспілкового комітету за звітний період вважати задовільною.

      Було заслухано і затверджено також звіт ревізійної комісії, яку очолює Михайло Миколайович Філоненко.

profspilka 5

profspilka 6

    Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України висловила вдячність ректору університету Віктору Андрущенку та нагородила Івана Горбачука «Профспілковою відзнакою».

profspilka 7

profspilka 8

profspilka 9

   Крім цього, на порядку денному було ще кілька питань: вибори голови  первинної профспілкової організації працівників НПУ імені М.П. Драгоманова та його заступників, профспілкового комітету, ревізійної та мандатної комісій, вибори делегатів на конференцію Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України та ін.

    Вибори відбувались шляхом відкритого голосування. Головою первинної профспілкової організації працівників НПУ імені М.П. Драгоманова було обрано Івана Тихоновича Горбачука.

   Івана Тихонович подякував делегатам за високу оцінку його попередньої діяльності та виявлену довіру й пообіцяв надалі працювати на захист прав й інтересів кожного працівника університету.

profspilka 10

   Щиро вітаємо обраного голову профспілки та бажаємо здоров’я, сил  та наснаги у щоденній роботі в питаннях захисту прав наших працівників. Переконані, що Ваші досвід роботи, професіоналізм, наполегливість, сумлінність та відданість справі сприятимуть розвитку профспілкового руху України! 

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter