Головна / НОВИНИ / Події / Жовтневе засідання Вченої ради університету

Жовтневе засідання Вченої ради університету

   27 жовтня 2022 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулось засідання Вченої ради університету у змішаному форматі, на порядку денному якого розглядали питання про особливості формування контингенту студентів (слухачів) у 2022 р., підсумки прийому до аспірантури й докторантури та штатний розпис і планово-економічне забезпечення діяльності університету в поточному навчальному році.

 

vchena rada 27.10.22 zast

vchena rada 27.10.22 1

vchena rada 27.10.22 2

   Про особливості формування контингенту студентів (слухачів) університету у 2022 році доповідав відповідальний секретар Приймальної комісії університету професор Тарас Олефіренко. Заслухавши та обговоривши його доповідь, Вчена рада відзначила, що в нинішніх складних умовах війни, пандемії COVID-19, економічної, суспільно-політичної напруженості в державі Приймальною комісією була проведена багатовекторна, ефективна профорієнтаційна, рекламно-агітаційна та організаційна робота, що сприяло успішному набору студентів на всі форми навчання за всіма рівнями вищої освіти на місця, що фінансуються як з державного бюджету, так і за кошти фізичних, юридичних осіб, і як результат сьогодні ми маємо контингент студентів, з якими вже активно працюємо. При цьому не зупиняємося, а й надалі продовжуємо інформаційну та агітаційно-профорієнтаційну роботу щодо виявлення педагогічно обдарованої молоді, зорієнтованої на вступ до НПУ імені М. П. Драгоманова наступного року.

vchena rada 27.10.22 3

vchena rada 27.10.22 4

vchena rada 27.10.22 5

    Цього року в НПУ імені М.П. Драгоманова провели також потужний набір талановитих аспірантів та докторантів. Про підсумки прийому доповідала на засіданні завідувачка відповідного відділу Ксенія Боднар. Усі, хто виявив бажання навчатися на аспірантурі та подали документи, пройшли вступні іспити й стали аспірантами університету, з чим їх привітало керівництво закладу та науковці провідних наукових установ держави  6 жовтня 2022 року в Блакитній залі університету.

vchena rada 27.10.22 6

   Ректор Віктор Андрущенко та колектив університету подякували колегам за якісно і на високому рівні пророблену роботу. Співробітників відділу – Ксенію Боднар, Ірину Ципнятову та Наталію Кліваденко – було відзначено та нагороджено медалями «185 років НПУ імені М.П. Драгоманова».

vchena rada 27.10.22 7

vchena rada 27.10.22 8

vchena rada 27.10.22 9

   Про штатний розпис і планово-економічне забезпечення діяльності університету в 2022-2023 рр. доповіла керівниця планово-економічного відділу Наталія Євдокимова.

vchena rada 27.10.22 10

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter