Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Зустріч Студентського парламенту з ректором університету

Зустріч Студентського парламенту з ректором університету

   15 вересня 2020 року відбулася зустріч Студентського парламенту НПУ імені М.П. Драгоманова з ректором університету Віктором Андрущенком. На зустріч також завітали проректори Григорій Торбін, Володимир Лавриненко, Ігор Вєтров, Ігор Гамула, декан факультету педагогіки та психології Тарас Олефіренко, голова студентської профспілки Станіслав Цибін, керівниця Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Таміла Новіцька.

 

stud aktyv 1

stud aktyv 2

     Основним предметом розмови була організація освітнього процесу в новому навчальному році. Зокрема, Віктор Петрович у зверненні до студентів зазначив, що ситуація у світі нині не додає оптимізму: пандемія не зменшує обертів, загострюється ситуація у сусідній країні Білорусі; у нас наближаються місцеві вибори та продовжується боротьба з коронавірусом. І в таких умовах потрібно продовжувати жити, навчатися, здобувати нові знання, вміння та компетенції. Тому важливо насамперед дбати про здоров’я та дотримуватися епідеміологічних правил для протидії поширенню цієї хвороби, але не забувати, що якість навчання має залишатися на високому рівні.

stud aktyv 3

     Ректор відзначив активність студентів факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка за їх креативні відеоролики з поширення української мови та правильного її вживання, факультетів психології та педагогіки і психології, які спільно з викладачами створили центри психологічної допомоги для безкоштовних консультацій у період карантину, фізико-математичного та природничо-географічного факультетів, які працюють в школі, й на адресу університету надходять позитивні відгуки про їх роботу від директорів шкіл, а також студентів інших факультетів, які, незважаючи на форс-мажорну ситуацію в країні, поставилися до неї з розумінням, продовжували навчатися та дотримуватися карантинних правил, зокрема і в гуртожитках.

stud aktyv 4

    Голови студентських активів факультетів мали можливість поставити запитання, які хвилюють студентів, стосовно організації навчання, проживання в гуртожитку тощо та отримати на них відповіді.

stud aktyv 6

    Насамкінець було домовлено проводити зустрічі частіше, аби спільно реалізовувати нові плани, долати нові виклики та вирішувати нагальні проблеми.

Пресслужба університету

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter