Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Знайомство з осінніми переможцями

Знайомство з осінніми переможцями

asp zast       2 жовтня 2018 року відбулась настановча зустріч представників  адміністрації університету з аспірантами та докторантами першого року навчання. Привітав з перемогою новоспечених вступників на неповторну й дивовижно захопливу стезю науково-дослідницьких пошуків ректор НПУ імені М. П. Драгоманова професор В.  Андрущенко. Поділившись власними враженнями від своїх аспірантських років навчання, він закликав не гаяти часу, а одразу взятися за роботу: поспілкуватися з науковим керівником, затвердити тему, активно відвідувати бібліотеку  й головне – почати писати. Хоч якою б важкою не здавалася ця діяльність, а проте завдяки копіткій праці і наполегливості 4 роки навчання стануть плідними й  результативними й обов’язково завершаться захистом дисертації.

 

asp 1     До привітань долучився і проректор з наукової роботи професор Г.  Торбін, який зауважив, що дорога до аспірантури у кожного з присутніх була своя, проте усіх їх вона привела до науки. Також він наголосив на важливості вивчення для справжнього науковця  філософії та іноземної мови, звернув увагу молодих науковців, що в університеті  до їх послуг лабораторії та Наукова бібліотека, які мають надзвичайно потужні інструменти для дослідження, безкоштовний доступ до наукометричних баз Web of Science та Scopus.  

asp 2    На знайомство з аспірантами та докторантами завітали декани факультетів психології І. Булах та політології і права Б.Андрусишин, вчений секретар Л. Панченко, заввідділом аспірантури та докторантури К. Боднар, голова профспілкового комітету студентів С. Цибін, голова Ради молодих вчених НПУ імені М. П. Драгоманова С. Терепищий та ін.

    Бажаємо молодим науковцям творчого натхнення, сил і наснаги для звершення нових відкриттів, досягнення дослідницьких цілей, швидшого завершення роботи над дисертаціями та успішних захистів.

asp 3

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter