Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Засідання Приймальної комісії 13 липня 2021 року

Засідання Приймальної комісії 13 липня 2021 року

   13 липня 2021 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулось чергове засідання Приймальної комісії, на порядку денному якого було розглянуто питання про хід проведення вступних іспитів та творчих конкурсів, а також початок прийому документів.

 PK 2021 1

PK 2021 2

PK 2021 3

   Відкрив засідання голова Приймальної комісії, ректор університету Віктор Андрущенко, який підкреслив необхідність підтримки кожного абітурієнта у цей непростий час через надання консультації з того чи іншого питання, допомоги у реєстрації, додатковому роз’ясненні незрозумілих для вступника нюансів тощо.

                   PK 2021 5       

    Відповідальний секретар ПК Тарас Олефіренко повідомив, що з 1.07.21 по 12.07.21 р. в університеті проходили творчі конкурси для абітурієнтів, що попередньо на них зареєструвалися, та висловили бажання навчатися на спеціальностях факультетів педагогіки і психології, філософії і суспільствознавства, мистецтв імені Анатолія Авдієвського чи фізичного виховання, спорту та здоров’я на місцях державного замовлення. Вступні випробування та співбесіди (на бюджет) проводяться до 19 липня 2021 р.

PK 2021 4

    Голова ПК, ректор університету Віктор Андрущенко відзначив, наскільки талановитою, творчою й креативною була молодь цього року, і комісії гідно оцінили старання кожного вступника. "Наше основне завдання як викладачів – підтримати й допомогти реалізувати свої здібності кожній дитині", – зауважив Віктор Петрович.  

    Для тих, хто бажає навчатися на контракті (за кошти фізичних/юридичних осіб) на спеціальностях, які потребують проходження творчого конкурсу, ще є можливість його пройти 21-22 липня 2021 року. Реєстрація та розклад тут >>> 

   Вступні випробування та співбесіди (на контракт) проводяться з 20 по 23 липня 2021 р.     Розклад >> 

   Крім того, з 14 липня розпочався прийом заяв та документів на навчання для вступу абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОКР молодшого спеціаліста.

    Шановні вступники! Якщо у вас виникають запитання, звертайтесь до співробітників Приймальної комісії за тел. (044) 239 30 17, 235 82 36 або пишіть в чат-бот Telegram

    Нагадуємо!!! Реєстрація особистих електронних кабінетів вступників у 2021 р. здійснюється на сайті vstup.edbo.gov.ua

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter