Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / З Всеукраїнським днем бібліотек!

З Всеукраїнським днем бібліотек!

   Щорічно 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека віддавна є джерелом споконвічної мудрості та знань, які містяться в книгах, дбайливо збережених у її фондах.  Навіть у цю цифрову епоху бібліотеки залишаються центрами освіти та інформування, при цьому ще й відкривають доступ до електронних ресурсів, модернізуючись, аби відповідати сучасному світу та новим викликам. Саме такою є бібліотека нашого університету.

 

   Напередодні свята, 29 вересня 2022 року, на Вченій раді НПУ імені М.П. Драгоманова за вагомий внесок у роботу Наукової бібліотеки університету, значні досягнення у розвитку нових напрямів інформаційно-бібліотечної діяльності та з нагоди свята ректор Віктор Андрущенко вручив директору Наукової бібліотеки університету Людмилі Василівні Савенковій та її заступниці Людмилі Андріївні Гончаренко Золоту медаль «185 НПУ імені М.П. Драгоманова».

   Вітаємо колектив нашої бібліотеки з їх професійним святом та бажаємо невпинного зростання читацького інтересу до книги,  нових успіхів у  такій благородній праці з  розбудови української науки, освіти, культури та духовності.

savenkova

goncharenko

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter