Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Визначено переможців проєкту «Розвиток демократичної культури в педагогічній освіті України, Норвегії та Палестини»

Визначено переможців проєкту «Розвиток демократичної культури в педагогічній освіті України, Норвегії та Палестини»

   У межах  спільного проєкту факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П. Драгоманова та факультету гуманітарних, спортивних та освітніх наук університету південно-східної Норвегії «Розвиток демократичної культури в педагогічній освіті України, Норвегії та Палестини» завершився відбір студентів за програмою академічної мобільності. Наступний семестр четверо переможців з Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та двоє студентів з Донбаського державного педагогічного університету проведуть у норвезькому місті Вестфолд, вивчаючи курс «Outdoor education and experiential learning in schools and kindergartens».

      21 листопада 2019 року начальник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Матусевич та куратор проєкту доцент кафедри педагогіки та методики початкового навчання Лариса Колесник провели для переможців  інформаційну сесію «Норвегія: культурні особливості та освітні виклики».

proekt 1

    А переможцями стали Крістіна Рожкова (факультет педагогіки і психології), Микола Мовчан (факультет інформатики), Олександра Сікач (факультет іноземної філології), Марина Аксанюк (факультет інформатики), Наталія Луценко та Вікторія Ковальчук (педагогічний факультет Донбаського державного педагогічного університету).

Відділ міжнародних зв’язків

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter