Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Візит делегації Вільнюського педагогічного університету

Візит делегації Вільнюського педагогічного університету

        25 лютого 2008 року у НПУ ім.м.п.Драгоманова завітала делегація Вільнюського педагогічного університету у складі Альгірдаса Гайджутіса - ректора університету, доктора філософських наук, професора, академіка; Айваса Рагаускаса - проректора з розвитку і міжнародних зв'язків, кандидата історичних наук, доцента; Вітаутаса Бернотаса - проректора з учбових студій, кандидата математичних наук, доцента та Жідрунаса Мачюкаса - завідувача відділом міжнародних зв'язків.

             Альгірдас Гайджутіс презентував роботу Вільнюського педагогічного університету співробітникам університету. Ректор НПУ ім.М.П.Драгоманова Віктор Петрович Андрущенко перед почесними гостями також виступив із доповіддю, в якій висвітлив основні сторони організації навчально-виховного процесу у нашому університеті.

         У ході урочистої зустрічі ректорів між Вільнюським педагогічним університетом та НПУ ім.М.П.Драгоманова було підписано Угоду про співпрацю у сфері підготовки педагогічних кадрів вищої кваліфікації та здійсненні спільних наукових, учбових, методичних і дослідницьких проектів. Спільна діяльність обох університетів включає: обмін вченими в рамках наукових стажувань з метою реалізації власних досліджень, обмін студентами для проведення практик, сумісні видавничі проекти та інші пункти співробітництва.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter