Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вітаємо Сергія Терепищого – стипендіата Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук!

Вітаємо Сергія Терепищого – стипендіата Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук!

   На початку грудня Верховна Ради України прийняла Постанову «Про призначення у 2022 році іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених - докторів наук», якою пропонується за результатами проведеного конкурсу присудити у 2022 році 30 іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук.

  Зокрема, стипендію призначено нашому співробітнику – доктору філософських наук, професору Терепищому Сергію Олександровичу – на виконання наукової (науково-технічної) роботи: «Медіаграмотність та соціальна відповідальність освітян в умовах інформаційної війни». Мета роботи – розробка теоретико-методологічного та практичного інструментарію формування медіаграмотності дорослого населення в умовах інформаційної війни.

  Щиро вітаємо стипендіата та бажаємо не зупинятись на досягнутому, продовжувати активно й плідно розвивати українську науку. Нових здобутків у такій нелегкій і відповідальній праці!

terepyshchy

 

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter