Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / VII Міжнародні педагогічні читання

VII Міжнародні педагогічні читання

     9 - 11 січня 2008 року делегація Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова прийняла участь у VII Міжнародних педагогічних читаннях, що відбувалися у Московському міському педагогічному університеті.

      Переглянути фото

    Московський міський педагогічний університет ще на початку липня 2007 року уклав Угоду про співпрацю із Національним педагогічний університетом ім.М.П.Драгоманова. Тісна співпраця двох університетів передбачає обмін педагогічним досвідом, організацію спільних наукових досліджень, конференцій, обмін студентами. Найближчим часом делегація студентів-драгоманівців відвідає Московський міський педагогічний університет з метою участі у ряді заходів під загальною назвою "Різдвяні канікули" (слідкуйте за обновленнями на сайті).

    VII Міжнародні педагогічні читання у січні 2008 року проводилися за підтримкою Російської Академії Освіти, Міжнародної Ліги Захисту Культури, Асоціації творчих вчителів Росії. У ході педагогічних читань відбулися круглі столи на теми: "Культура є формою вияву духу", "Прагнення до удосконалення - шлях до духовної культури вчителя", "Виховання культури через мистецтво і творчість", "Культура уроку", "Національна культура і загальнолюдські цінності у вихованні дітей", "Культура управління освітою". Загальне гасло перечисленого ряду круглих столів було: "Будь-який вчитель є в першу чергу вчителем культури".

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter