Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Відвідини драгомановців Університету Палацького

Відвідини драгомановців Університету Палацького

olomouc1     В рамках проекту “Підвищення якості освіти  в Україні” викладачі та студенти Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова відвідали Університет Палацького в м. Оломоуц (Чехія) з 1 по 6 жовтня 2018 року. Візит передбачав серію воркшопів для гарантів освітніх програм та семінари для студентів, присвячені особливостям здійснення академічних міжнародних обмінів.

     Делегацію гостинно зустріли ректор та проректори Університету Палацького, ознайомили із особливостями навчального процесу в вищій школі Чехії, а також визначили стратегії міжнародної співпраці.

olomouc2     П’ятиденний курс воркшопів був сфокусований на питаннях і проблемах розробки освітніх програм відповідно до стандартів ЄКТС. Гаранти освітніх програм з НПУ імені М.П.Драгоманова та колеги з університету Палацького поділилися досвідом розробки освітніх програм, інноваційними методиками впровадження та оптимізації  освітніх програм  в своїх університетах. 

olomouc3     Зустріч завершилася плідною фаховою дискусією між учасників воркшопів, що включала визначення спільних та відмінних рис в системі освіти України та Чехії, а також   загальний огляд перспектив і викликів, котрі постають перед країнами під час трансформаційних процесів у сфері освіти.

olomouc4Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter