Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Відкриття Підприємницького клубу «Dragomanov StartUp Club»

Відкриття Підприємницького клубу «Dragomanov StartUp Club»

vidkryttiaclubu1     12 грудня 2018 відбулося відкриття Підприємницького клубу НПУ імені М.П.Драгоманова «Dragomanov StartUp Club», який є унікальним майданчиком для комплексної підтримки та заохочення підприємництва в академічному середовищі. Проектом передбачено формування підприємницьких навичок у студентської молоді, забезпечення підтримки студентів, аспірантів і молодих вчених для розвитку інноваційних та технологічних проектів в різних областях, а також виховання нового класу фахівців малого та середнього підприємництва у сфері освіти та науки. Ініціатори проекту вважають це запорукою та ключовими факторами розбудови національної стартап екосистеми, а також, економічного розвитку країни.

    З привітальним словом виступили: проректор з міжнародних зв’язків В.Лавриненко, представник партнера клубу академічного бізнес-інкубатора YEP В.Подкуйко, зав.кафедрою управління, інформаційно-аналітичної діяльності та євроінтеграції В.Бех, представник експертної організації Центру «Розвиток  корпоративної соціальної відповідальності» Т.Дубинка, експерт у галузі фінансових технологій та інновацій, член робочої групи НБУ з розробки державної стратегії фінграмотності-2020 та концепту розвитку фінтеху в Україні К.Щєглова.

vidkryttiaclubu2     Проблематика заходу концентрувалась навколо:

  • результатів опитування зацікавленості академічного середовища у підприємництві від Центру КСВ;
  • перспектив підприємницької діяльності в Україні;
  • державних документів розвитку та підтримки підприємництва в Україні від Міністерства освіти та науки України та Міністерства економічного розвитку та торгівлі України;
  • про розвитку підприємницьких компетенцій та креативного мислення у молоді.

vidkryttiaclubu3     Команда Dragomanov StartUp Club:

     - презентувала програму клубу;

     - провела презентаційну інтелектуальну й інтерактивну вправу з відвідувачами заходу щодо створення бізнес-ідей; 

    - розіграла призи – запрошення на наступний захід в рамках діяльності клубу, тобто на фінансовий тренінг «Життєвий капітал» про управління власними ресурсами та розвиток фінансової грамотності.

vidkryttiaclubu4     Наступне засідання клубу відбудеться 19 грудня о 14:00 у місці постійної локації – у корпусі по вул. Саратовська, 20, ауд. 305.

    Клуб має свої сторінки у соцмережах, де можна слідкувати за анонсами подій, результатами діяльності клубу та просто цікавими новинами про стартап-середовище і  цікаві бізнес-ідеї.

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/yepnpu/

Координатор клубу Ю.В.Бех

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter