Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Відкриті класи рисунку в НПУ імені М.П. Драгоманова

Відкриті класи рисунку в НПУ імені М.П. Драгоманова

   Весняні сонячні промені освітили простір університетського артпростору SKLO. З початку цього семестру тут запрацювали відкриті класи рисунку кафедри образотворчого мистецтва факультету педагогіки і психології. Наш університет долучився до загальноєвропейського тренду створення “класів за склом”, своєрідних “акваріумів”, де кожен охочий може поспостерігати за навчальним процесом. Завідувач кафедри образотворчого мистецтва професор Олена Шевнюк принесла цей досвід з Королівської Академії мистецтв у Стокгольмі.

   akvarium 2

   20 лютого 2020 року ці класи відвідав ректор університету академік Віктор Андрущенко. Він звернув увагу на те, в якому творчому натхненні студенти другого курсу працювали над створенням портретного зображення людини, а також підкреслив, що для майбутніх педагогів уміння відчувати тонкі нюанси людських емоцій є основою їхнього професійного успіху.akvarium 3

   Декан факультету педагогіки і психології професор Тарас Олефіренко зауважив, що головним принципом факультету, як зрештою і всього університету, є студентоцентризм, тому всі зусилля спрямовані на створення кращих умов для їх навчання і творчого зростання.

akvarium 4

   Відвідали заняття і студенти з інших факультетів університету, які були зацікавлені процесом створення художніх образів. Вони із захопленням оглядали творчі роботи магістрів кафедри образотворчого мистецтва, які прикрашають стіни артпростору.

     Студентське життя в НПУ імені М.П. Драгоманова сповнене багатьма мистецькими акціями, які молодь активно відвідує, а більшість з яких сама ініціює, допомагає у проведенні та бере активну участь.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter