Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вчена рада 28 листопада 2018 року

Вчена рада 28 листопада 2018 року

vr1     28 листопада 2018 року відбулось чергове засідання Вченої ради університету, на порядку денному якого було розглянуто кілька питань, зокрема про реалізацію дуальних аспектів практичної підготовки студентів факультету політології та права та про формування і реалізацію молодіжної політики в університеті у поточному навчальному році.

vr2    На факультеті політології та права приділяють увагу реалізації дуальних аспектів практичної підготовки студентів. Про особливості такої діяльності доповідав декан факультету Богдан Іванович Андрусишин та голова робочої групи професор Володимир Леонідович Савельєв.

vr3   Було наголошено на необхідності розширити бази практик за рахунок поглиблення співпраці з органами місцевого самоврядування, управліннями освіти, загальноосвітніми навчальними закладами; залучати до участі у проведенні лекцій, зустрічей, бесід відомих вітчизняних політиків, державних діячів та науковців у рамках діючого політико-правового семінару-практикуму «Україна на зламі століть в умовах війни і миру»; інтенсифікувати профорієнтаційну роботу серед учнів старших класів задля підвищення популярності правознавчих спеціальностей та ін.

vr4     Проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів професор Ігор Георгійович Вєтров, доповідаючи про особливості формування молодіжної політики в університеті, зауважив про необхідність розробки нових пріоритетів у роботі з молоддю, активне її залучення до участі в різноманітних соціальних проектах та потребу студентства у підтримці його ініціатив.

vr5   Ігор Георгійович наголосив на основних завданнях молодіжної політики у поточному році. Серед них – сприяння різносторонньому розвитку студентів, виховання патріотів своєї країни, розвиток та реалізація творчого та інноваційного потенціалу молоді, просування та підтримка різних видів активності молоді, становлення позитивної трудової мотивації, створення системи протидії поширенню асоціальних явищ.

   Основними ж напрямками реалізації молодіжної політики в НПУ стануть розвиток потенціалу молоді, збереження національних традицій, культури здорового способу життя, розвиток студентського самоврядування, вдосконалення умов навчання та проживання в гуртожитках та ін.

      Крім цього, на засіданні було оголошено про призначення Віктора Миколайовича Синьова почесним деканом факультету спеціальної та інклюзивної освіти.

vr6Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter