Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вчена рада 28 лютого 2019 року

Вчена рада 28 лютого 2019 року

28 лютого 2019 року відбулася Вчена рада Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

     На початку засідання відбулося нагородження подяками студентів та вручення контрактів на продовження роботи викладачам університету.

vchenarada 1vchenarada 2     Після такого урочистого вступу рада перейшла до обговорення основних питань порядку денного, зокрема щодо стану і перспектив розвитку системи підготовки фахівців професійної та технологічної освіти, щодо підсумків фінансово-економічної діяльності університету за 2018 рік, а також щодо виконання рішень Вченої ради університету.

vchenarada 3     Заслухавши та обговоривши доповідь декана Інженерно-педагогічного факультету професора Д. Е. Кільдерова та голови робочої групи професора В. О. Швеця, Вченою радою було відзначено, що факультет проводить освітню та наукову діяльність з підготовки висококваліфікованих фахівців та молодих науковців, розроблює та впроваджує в навчальний процес широкий спектр освітньо-професійних програм для різних спеціальностей, а тому було прийнято рішення щодо розробки програми оновлення та поповнення інформаційного та матеріально-технічного оснащення наявних майстерень та лабораторій, а також створення додаткових навчальних лабораторій для забезпечення якісної підготовки фахівців технологічної та професійної освіти на усьому спектрі спеціальностей. Окрім того, на факультеті буде оновлено інформаційні пакети ЄКТС, а також посилено міжнародне наукове, науково-технічне та освітнє співробітництво з університетами-партнерами, підприємствами, установами, організаціями, фондами. Контроль виконання рішення Вчена рада поклала на проректора з навчально-методичної роботи університету професора Р. М. Вернидуба.

vchenarada 4     Головний бухгалтер НПУ імені М. П. Драгоманова Лідія Ярославська виступила з підсумковою доповіддю, у якій зробила акцент на основних моментах фінансово-економічної діяльності університету у 2018 році.

vchenarada 5     На засіданні був присутній Олег Степанович Барна, український громадсько-політичний діяч, правозахисник, педагог. Гість відзначив важливість функціонування нашого університету, адже тут виховується цвіт нації, еліта, за якою майбутнє.

vchenarada 6     Олег Степанович поділився своїми поглядами на виховання дітей, а також відзначив діяльність завідувача кафедри теоретичних основ інформатики професора М. І. Жалдака, який, за словами політика, не лише розвинув вивчення такої науки, як інформатика, та теренах України, а я зробив свій внесок і в становлення його особистості також.

vchenarada 7vchenarada 8

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter