Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / "Українська національна ідея вустами драгоманівців"

"Українська національна ідея вустами драгоманівців"

    Ректорат, осередок товариства "Просвіта" НПУ ім.М.П.Драгоманова, Студентська Рада університету та PR НПУ оголошує конкурс есе суспільного характеру на тему: "Українська національна ідея вустами драгоманівців", приурочений до Дня Соборності України. Конкурс триватиме із 22 січня по 22 лютого. Авторитетне жюрі розгляне роботи учасників та відзначить переможців. Найкращі конкурсні роботи будуть опубліковані на сайті університету.

      Умови конкурсу:

      Конкурсні роботи в електронному вигляді надсилати на електронну пошту прес-служби університету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  із зазначенням у листі контактної інформації про конкурсанта (прізвище, ім'я, по-батькові, мобільний телефон), а також номер групи та Інститут, на якому навчається учасник конкурсу або

       подавати у роздрукованому вигляді заступнику директора з виховної роботи того Інституту, на якому навчається конкурсант, із зазначенням наприкінці основного тексту роботи уже згаданої контактної інформації про конкурсанта.

      Об'єм роботи: 1 - 10 аркушів А4 (шрифт 14 пт, полуторний інтервал).

      Тематика конкурсу - оригінальні думки  щодо змісту української національної ідеї та різні актуальні роздуми на суспільну тематику.

      Детальна інформація за тел.: 235-90-18.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter