Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / У Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова на кафедрі хімії відбувся конкурс «Хімічний експеримент»

У Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова на кафедрі хімії відбувся конкурс «Хімічний експеримент»

У Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова 31 січня 2020 року на кафедрі хімії в рамках проведення ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Хімія» відбулось конкурсне випробування «Хімічний експеримент».

На початку роботи конкурсного випробування до учасників з вітальним словом звернулася декан факультету природничо-географічної освіти та екології, професор Ганна Турчинова, яка передала вітальні слова від ректора університету, академіка Віктора Андрущенка, побажала всім учасникам змістовного і цікавого проведення заходу та нових здобутків. Також виступили завідувач кафедри хімії, професор Ігор Калінін, голова журі конкурсу, доцент кафедри хімії Вікторія Богатиренко та відповідальний за проведення конкурсу, старший викладач кафедри методики природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Ірина Філоненко. Під час роботи в лабораторіях кафедри хімії учасники конкурсу моделювали і проводили експерименти, які було визначено в результаті жеребкування, а потім робили доповіді про виконану роботу.

teacher of the year 1 teacher of the year 2
teacher of the year 3 teacher of the year 4
teacher of the year 5 teacher of the year 6
teacher of the year 7 teacher of the year 8

Підбивши підсумки, журі визначило переможців:
І місце посіла учитель хімії СЗШ № 262 Подільського району Ніна Степура, ІІ місце – учитель хімії та біології спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 57 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району Олена Манжос, ІІІ місце – учитель хімії ліцею № 241 «Голосіївський» Голосіївського району Оксана Кипоренко.

Щиро дякуємо всім хто брав участь у вказаному заході, сподіваємося на подальшу співпрацю та вітаємо переможців!

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter