Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Турнір з міні-футболу факультету політології та права «Кубок декана 2018»

Турнір з міні-футболу факультету політології та права «Кубок декана 2018»

kubok1   У вівторок, 9 жовтня 2018 року, у спортивному комплексі НПУ імені М. П. Драгоманова відбувся завершальний етап та нагородження переможців щорічного турніру з міні-футболу факультету політології та права «Кубок декана 2018», цьогоріч приуроченого до Дня працівників освіти та Дня юриста!

    На турнірі були представлені команди студентів 1-4 курсів факультету політології та права. Перемогу у напруженій боротьбі і відповідно І командне місце посіла команда студентів 3 курсу!

kubok2    Особливістю змагань була участь команди професорсько-викладацького складу НПУ імені М. П. Драгоманова «Професори» у складі Богдана Андрусишина, Анатолія Кудіна, Олексія Тимошенка, Станіслава Цибіна, Миколи Тимчика, Руслана Мішаровcького, Геннадія Кротова, Мар’яна Марущака, які поділилися досвідом з молоддю та зайняли призове ІІ командне місце!

kubok3     Захід було організовано деканатом та студентським парламентом факультету політології та права за підтримки факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я, а також Центру студентського спорту НПУ імені М. П. Драгоманова, які представляли старший викладач, майстер спорту Павло Чижаєв і кандидат педагогічних наук, доцент, майстер спорту Микола Тимчик. 

kubok4ПЕРЕМОЖЦІ

І командне місце – Команда студентів 3-го курсу

ІІ командне місце – Команда «Професори»

ІІІ командне місце – Команда студентів 4-го курсу

 

Кращі бомбардири турніру:

1 місце –  Владислав Константінов (3 курс) – 14 м’ячів

2 місце –  Олег Осипенко (1 курс) – 12 м’ячів

3 місце –  Торніке Угрехелідзе (3 курс) – 9 м’ячів

 

Кращий гравець турніру –  Олексій Тимошенко –  декан факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я

Кращий захисник турніру –  Торніке Угрехелідзе (3 курс)

Кращий воротар турніру –  Сергій Кручина  (3 курс)

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter