Свято дошкілля

    У святкуванні Всеукраїнського Дня дошкілля (27.09.2019 р.), яке проходило у Київському палаці дітей та юнацтва, взяв участь колектив кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти та дитячої творчості НПУ імені М.П. Драгоманова (зав.кафедри – доктор педагогічних наук, професор Ганна Цвєткова).

doshkillya 1

    Головним пріоритетом діяльності кафедри є професійний розвиток педагога у світлі євроінтеграційних процесів, що знайшло відображення у змісті заходів Свята, до яких долучились викладачі Раїса Шулигіна і Софія Довбня. Вони взяли участь у засіданні круглого столу «Виклики сьогодення: необхідність інноваційних змін у фаховій підготовці та перепідготовці вихователя закладу дошкільної освіти»; виставках; майстер-класах та ознайомились з авторськими роботами дошкільних педагогів Донецької та Миколаївської областей нашої країни.

doshkillya 3

     Толерантна дискусія про нагальні потреби дошкільної освіти, корисна і важлива інформація для педагогічних працівників була презентована фахівцями-практиками, науковцями, зокрема доктором педагогічних наук, професором Наталією Гавриш та кандидатом педагогічних наук, професором, головним спеціалістом МОН України Ольгою Богініч.

doshkillya 4

     Привітали зі святом Міністр освіти і науки України Ганна Новосад, депутати Верховної Ради України, уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, освітній омбудсмен Сергій Горбачов та інші.

doshkillya 2

     В душі й думках кожного учасника заходу залишилась надія на краще майбутнє дошкільної освіти!

Колектив кафедри педагогіки і психології

 дошкільної освіти та дитячої творчості

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter