Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / ІV Міжнародна науково-практична конференція

ІV Міжнародна науково-практична конференція

Наприкінці вересня  2007 року відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція „Інноваційні технології в освіті”, яка була присвячена з’ясуванню теоретичних аспектів педагогічної інноватики, науково-методичному забезпеченню процесу модернізації освіти, питанням управління якістю освіти  та інноваційній діяльності школи, питанням духовності як основи формування сучасної педагогічної парадигми, підвищенню якості загальної середньої освіти як основи її модернізації, інноваційним тенденціям розвитку сучасної вищої освіти в Україні, інноваційним здоров’яформуючим технологіям, взаємодії з міжнародними освітніми проектами і програмами, методологічним засадам інноваційної спрямованості освітньої політики. У роботі конференції взяли участь науковці не тільки з України, а й з Білорусі, Хорватії, Росії та Литви.

Інформацією про конференцію з нами поділилася Людмила Петрівна Сущенко - завідувач кафедри фізичної реабілітації Інституту фізичного виховання та спорту Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.  Людмила Петрівна виступала з доповіддю на ІV Міжнародній науково-практичній конференції „Інноваційні технології в освіті”, представляючи Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова.

Головою програмного комітету конференції та її основним ведучим був А.С.Аблятипов, заступник міністра освіти і науки Автономної Республіки Крим. Конференція проходила на високому рівні завдяки організаційній роботі Ю.М.Гавриленко, начальника управління вищої школи, науки, інтелектуальної власності і міжнародних зв’язків Міністерства освіти і науки Автономної Республіки Крим, кандидата педагогічних наук.

На конференції з доповідями від НПУ імені М.П.Драгоманова виступили також  Л.І.Фомічова, завідувач кафедри сурдопедагогіки; С.В.Страшко, завідувач кафедри медико-біологічних і валеологічних основ життя і здоров’я; В.М.Єфімова, докторант університету.

Підсумком ІV Міжнародної науково-практичної конференції стали практичні рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій в освітню систему України.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter