Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студенти-культурологи НПУ імені М.П. Драгоманова допомогли в реалізації проєкту «Місяць культурної дипломатії»

Студенти-культурологи НПУ імені М.П. Драгоманова допомогли в реалізації проєкту «Місяць культурної дипломатії»

    Протягом місяця студенти-культурологи нашого університету під фаховим керівництвом викладачів кафедри створювали та редагували статті про український кінематограф в рамках проєкту «Місяць культурної дипломатії», який відбувався у період з 10 лютого по 10 березня 2021 року та був організований Українським інститутом спільно з ГО «Вікімедіа Україна» за сприяння Міністерства закордонних справ України.

filosofia zast

  Генеральний директор «Українського інституту» Володимир Шейко висловив вдячність студентам, зокрема Колотило Аміні, Лущик Миколі, Мінько Олексію, Павлюченко Світлані, Скороход Анастасії, Смицькій Аліні та Сотник Юлії, за їх внесок у реалізацію проєкту «Місяць культурної дипломатії», ректору університету професору Віктору Андрущенку та колективу НПУ імені М.П. Драгоманова – за  виховання свідомих громадян свої країни, за якісну та сучасну підготовку студентів-культурологів, які вміють реалізувати свої знання на практиці.

   Український інститут є авторитетною організацією, що має системотворчу роль у міжнародній репрезентації України через потенціал культури. Інститут заснований Кабінетом Міністрів України у 2017 році та належить до сфери управління Міністерства закордонних справ України.

    Співпраця кафедри культурології та філософської антропології факультету філософії та суспільствознавства з Українським інститутом розпочалась на початку 2021 року, проте за такий короткий період часу вже встигли організувати та провести зустрічі експертів інституції зі студентами-культурологами, зокрема 3-го березня відбулась публічна онлайн-зустріч з проєктною менеджеркою інституту Ксенією Калиною. 

Факультет філософії та суспільствознавства

          

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter