Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студентським ініціативам бути!

Студентським ініціативам бути!

shkola     8 жовтня 2018 року відбулася зустріч ректора Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова професора В. Андрущенка з ініціативною групою у складі студентів І. Бенци та О. Кожикіна, а також В. Зеленіна, акредитованого майстер-тренера International Coaches Union (ICU), та Є. Бондаренка, голови громадської організації «Школа медіа-патріотів», керівника Тренінг-STUДІЇ Всеволода Зеленіна. Вони запропонували ідею створення на базі НПУ імені М.П.Драгоманова «Школи освітніх ініціатив», метою якої буде розвиток студентської активності у створенні та реалізації освітніх проектів. Школа, за планом ініціаторів, матиме відкритий характер, що дозволить залучати до навчання в ній не лише студентів-драгомановців, а й охочих з усіх куточків України.

     Віктор Петрович підтримав таку студентську ініціативу, наголосивши, що схожий проект свого часу втілював у життя сам Михайло Драгоманов на базі тодішнього Київського університету святого Володимира. 

     Отож,  заручившись підтримкою адміністрації, ідейні натхненники «Школи освітніх ініціатив» готові працювати й вкласти максимум зусиль, аби втілити свій проект у життя та подарувати нашим студентам нові можливості.

 

Довідка:

Всеволод Зеленін - кандидат психологічних наук, член Української спілки психотерапевтів (УСП), дійсний член Європейської асоціації психотерапевтів (ЕАР), член Асоцації політичних психологів України (АППУ), акредитований майстер-тренер International Coaches Union (ICU), доцент кафедри політичної психології та соціально-правових технологій  НПУ імені М.П.Драгоманова, практичний психолог, політтехнолог, тренера-консультант з організаційного розвитку, досвідчений коуч, тренер та консультант в США, Канаді, Ізраїлі, а також країнах Азії, ЄС та пострадянського простору з досвідом роботи понад 20 років.

 

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter