Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Святкування Дня студента в Інституті фізико-математичної та інформатичної освіти і науки

Святкування Дня студента в Інституті фізико-математичної та інформатичної освіти і науки

        З нагоди Міжнародного дня студента 14 листопада 2007 року профбюро Інституту фізико-математичної та інформатичної освіти і науки за підтримки Профкому студентів провели святкову дискотеку у Студентській вітальні (гуртожиток №5). На Свято до студентів завітала дирекція Інституту:  директор Інституту фізико-математичної та інформатичної освіти і науки  Грищенко Геннадій Опанасович і заступник директора з виховної роботи  Січкар Тарас Григорович. Від гостей лунали щирі привітання.

Бюро профспілкової організації студентів Інституту фізико-математичної та інформатичної освіти і науки НПУ ім. М.П. Драгоманова вітає усіх студентів  з Міжнародним днем студента. Бажаємо вам успіхів у навчанні  та гармонії у житті!

 

У кожному сучасному освітньому закладі представлена така організація як профспілка. В нашому університеті – це  Первинна профспілкова організація студентів НПУ імені М.П. Драгоманова. Структурними підрозділами ППО студентів виступають профспілкові бюро, які функціонують в кожному інституті.

На сьогоднішній день членами профспілкової організації є 10 тисяч студентів та аспірантів університету на добровільній основі, з яких є студенти Інституту фізико-математичної та інформатичної освіти і науки. Головою ППО студентів є   Цибін Станіслав Григорович, який працює на цій посаді 20 років. Йому вдалося обєднати творчу молодь в дружній колектив, який активно працює на благо студентів університету. Це голови профбюро всіх інститутів університету, старости гуртожитків, профорги академічних груп.

На що  ж власне направлена діяльність профспілки студентів? Це :

 

§                     Можливість брати участь в реальному житті та управлінні інституту та університету в цілому;

§                    Забезпечення іногородніх студентів житлом;

§                    Захист прав та інтересів студентів;

§                     Одержувати путівки на лікування та відпочинок за пільговою ціною;

§                    При необхідності одержувати матеріальну допомогу;

§                   Підтримка незахищенних верств населення (сиріт, напівсиріт, чорнобильців, дітей з багатодітних  та малозабезпеченних сімей.

§                    Оформлення міжнародного студентського квитка;

§                    Пільговий проїзд на міському транспорті;

§                    Пільгове харчування в їдальнях університету;

§                    Культурно-масова робота тощо.

Перевага у членстві профспілки – беззаперечна! Виникла ідея у студентів у проведенні культурно-масових заходів: КВК, Міс інституту, університету, Містер інституту, університету, дебют першокурсників, Свято руху та краси, спортивні змагання – отримуєш матеріальну і практичну допомогу від профкому. Ваша студентська група виявила бажання зїздити на екскурсію? Звертається до профкому. В університеті безліч наукових гуртків, мистецьких колективів, які приймають участь в різноманітних конкурсах, конференціях і фестивалях завдяки підтримки профкому.

Все життя студента протягом навчання в університеті тісно пов’язано з профспілковою діяльністю, тому що вона охоплює усі напрямки діяльності молодого вихованця.

У профспілці сила, діяльність в ній – це клас, якщо ти сам не віриш, бери приклад з нас!

На святкуванні Дня студента 14 листопада, організованого профбюро Інституту фізико-математичної та інформатичної освіти і науки за підтримки Профкому студентів, Геннадій Опанасович відзначив грамотами студентів, які гарно навчаються, беруть  активну участь в громадській, культурно-масовій та спортивній роботі Інституту.

А студенти в свою чергу привітали Геннадія Опанасовича  грамотою як найкращого директора!!!

До складу Бюро профспілкової організації студентів ІФМІОНу  входять

ініціативні студенти, які не стоять осторонь виру студентського життя:

Голова   Бюро профспілкової організації - Міненко Олена Миколаївна,

Голова студради гуртожитку №6 – Мардар Ірина Вікторівна,

заступник голови - Сушко Олександра Сергіївна,

Особливо хотілося б відмітити натхнену  і творчу роботу  Олександри Сушко, Дмитра Тихонюка, Андрія Гутовського, Ірини Мардар, Віталія Кондратюка, Віталія Гриника, Олександра Горая, Федора Млавця, Андрія Лавтербаха, Максима Приходька.  Це люди, які активно приймають участь в організації і реалізації усіх культурно-масових заходах інституту та університету.

Поки існує ініціативна і талановита молодь та профспілка, яка підтримує своїх членів в усіх прагненнях – співпраця буде результативною і плідною!

                                                                                                                           Міненко Олена

Голова Бюро профспілкової

 організації студентів ІФМІОНу

 

          оздоровчо-спортивна комісія – Байда Тетяна Анатоліївна.

         житлово-побутова комісія – Євстафієнко Альона Олександрівна,

 

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter