Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Договір НПУ ім.М.П.Драгоманова із Університетом Коменського

Договір НПУ ім.М.П.Драгоманова із Університетом Коменського

       13 – 16 листопада 2007 року відбувся візит делегації НПУ ім. М.П.Драгоманова у складі заступника директора з наукової роботи Інституту корекційної педагогіки та психології Шеремет Марії Купріянівни та доцента ІКПП Федоренко Світлани Володимирівни до Університету Коменського м.Братислави Словацької республіки.

Під час візиту було укладено договір про взаємну наукову та фахову співпрацю в галузі спеціальної педагогіки та психології між Університетом Коменського, який був представлений педагогічним факультетом в особі декана – професора Ота Майзлана та ІКПП НПУ ім.М.П.Драгоманова в особі директора Віктора Миколайовича Синьова. Метою договору є поглиблення і розширення міжнародної наукової співпраці в галузі спеціальної педагогіки та реалізація спільних науково-дослідницьких проектів, проведення спільних конференцій, семінарів, обмін викладачами та студентами.

Договір також передбачає практичне застосування наукових досліджень в середовищі спеціальної педагогічної практики.

15 листопада наша делегація прийняла участь у Міжнародній науковій конференції, присвяченої 40-річчю кафедри спеціальної педагогіки педагогічного факультету Університету Коменського. М.К.Шеремет виступила з доповіддю „Проблеми та перспективи корекційної освіти в Україні”, С.В.Федоренко підняла питання питання корекційної освіти в контексті Болонського процесу.

Переглянути фото

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter