Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Співпраця з Благодійним фондом "Обираємо майбутнє разом" продовжується

Співпраця з Благодійним фондом "Обираємо майбутнє разом" продовжується

blag fond zast    1 червня 2018 року, в День захисту дітей, у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулось вручення Сертифікатів завершення навчально-підготовчого відділення (дистанційного навчання) НПУ імені М. П. Драгоманова вихованцям шкіл-інтернатів, які навчалися за дистанційною формою на підготовчому відділенні в рамках проекту між нашим університетом та Благодійним фондом «Обираємо майбутнє разом». 

blag fond 1      На урочистостях були присутні ректор університету Віктор Андрущенко, проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолій Кудін, засновниця Благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева та директор фонду Леся Алексєєнко, а також директори, їх заступники та класні керівники випускних класів Бердичівської школи-інтернату, Городнянської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів та Канівської санаторної школи-інтернат, викладачі НПУ, які викладали в учнів, – Ольга Іванова, Наталія Гальона,Олена Міненко.

blag fond 2

     У вітальному слові ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко привітав вихованців із закінченням навчання та побажав успіхів у подальшому житті, здійснення усіх мрій та реалізації власних планів. Крім цього, Віктор Петрович подякував усім, хто долучився до цієї справи, особливо засновниці та директору Благодійному фонду.

DSCN0178

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter