Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Засідання асоціації ректорів педагогічних університетів Європи

Засідання асоціації ректорів педагогічних університетів Європи

    20 вересня 2007 року в Центральному корпусі Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова відбулося урочисте засідання Асоціації ректорів педагогічних університетів Європи. Засідання очолювали Віктор Петрович Андрущенко – ректор Національного педагогічного університету, голова Асоціації ректорів педагогічних університетів Європи та Василь Григорович Кремень – Президент Академії педагогічних наук України.

   На засіданні були присутні ректори педагогічних університетів з усіх областей нашої держави. Одноголосно прийнято рішення про підготовку історико-педагогічного видання (25 книг) з робочою назвою „Педагогічна освіта в Україні: історія, сьогодення та перспективи розвитку”. У даному виданні будуть представлені відомості про розвиток педагогіки кожного регіону України. Також на засіданні були обговорені питання про завдання педагогічних університетів у 2007 / 2008 роках. 

   Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова вже не перший раз організовує заходи подібного маштабу і величезної педагогічної ваги, на яких піднімаються назрілі проблеми педагогічної освіти на сучасному етапі та знаходяться шляхи їх вирішення. 

   Засідання Асоціації ректорів педагогічних університетів Європи 20 вересня 2007 року засвідчило високий рівень розвитку вітчизняної педагогічної науки.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter