Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Товариський турнір з боулінгу

Товариський турнір з боулінгу

1 квітня 2008 року о 13:00 у боулінг-клубі «Хамелеон» відбудеться товариський турнір з боулінгу між Інститутами НПУ ім. М.П.Драгоманова. 

В чудовий день, коли всі зазвичай жартують – студенти нашого університету будуть «серйозно» змагатись в турнірі з боулінгу. 1 квітня Драгоманівська спільнота збирається, щоб довести свою серйозність та здатність до підкорення нових вершин.

Захід покликаний сприяти налагодженню добрих стосунків між студентами різних навчальних підрозділів Національного педагогічного університету.

Кого ми чекаємо:

До участі запрошуються студенти всіх навчальних підрозділів НПУ імені М.П. Драгоманова. Кількість команд від Інституту не обмежується.

Умови участі:

Кожна команда складається з п’ятьох чотирьох гравців. Для участі в турнірі необхідно зробити символічний внесок в розмірі 10 гривень.

Як взяти участь:

Для участі в турнірі необхідно заповнити Анкету учасника та надіслати її за вказаною адресою із темою «Турнір з боулінгу».

Заявки приймаються до 19 березня 2008 року за електронною адресою:

lena_shubka@bigmir.net

Турнір відбудеться у боулінг-клубі «Хамелеон» (пр. Перемоги 3, універмаг «Україна»). Організатори заходу – Студентська рада НПУ імені М.П. Драгоманова.

 

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter