Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Урочистий концерт до Дня працівників освіти

Урочистий концерт до Дня працівників освіти

     9 жовтня 2007 року о 13 годині в актовій залі центрального корпусу Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти. Захоплюючу концертну програму "Бути вчителем - це просто стан душі!" підготували  лауреати Міжнародних конкурсів - викладачі разом із найкращими студентами Інституту мистецтв за організаторської участі Центру культури і мистецтв НПУ імені М.П.Драгоманова.

       Багато теплих, щирих слів пролунало на адресу педагогів - подяки за віддану працю  і внесок у розвиток вітчизняної науки, сердечних побажань здоров'я, бадьорості та натхнення у чи не найважливішій для суспільства педагогічній праці.

    Полум'яні слова викладачів, засіяні в серця студентів-драгоманівців, проростають глибокими знаннями та високими моральними якостями. Своєю сумлінною працею наші освітяни виковують у горнилі знань майбутнього високопрофесійного фахівця, що відчуватиме в серці поклик святої професії педагога. А цією професією дійсно можна пишатися.

                Подивитися фото 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter