Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Зі святом, дорогі педагоги! Вас щиро вітають студенти!

Зі святом, дорогі педагоги! Вас щиро вітають студенти!

    4 жовтня 2007 року в актовій залі соціально-гуманітарного корпусу НПУ імені М.П.Драгоманова відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти, організований Студентською радою нашого університету. Креативна драгоманівська молодь влаштувала справжнє свято для своїх мудрих наставників - викладачів, наввипередки демонструючи свої таланти - співати, танцювати, грати на музичних інструментах, жартувати. У студентських очах палала безмежна вдячність педагогам за  самовіддану і сумлінну працю, за слово добра та істини, які вони вкладають у юні серця, за вміння виховати майбутнього високопрофесійного фахівця, творця завтрашнього дня.

    Глядацький зал вибухав оплесками.  Особливо зачудовував слух дзвінкий спів студентів Інституту української філології. Молодь бажала своїм наставникам і кумирам наснаги і натхнення у нелегкій педагогічній праці. Студентський ректор Микола Давидюк низьким поклоном висловив свою безмежну повагу педагогам Драгоманівського університету.

     На обличчях викладачів сяяли посмішки.  Студенти НПУ імені М.П.Драгоманова висловили свою безмежну вдячність і любов педагогам, створивши для них невелике свято. Драгоманівська мододь іще раз довела, що вони найкраща, найстаранніша і гідна навчатися у найталановитіших не тільки в Україні, а й далеко поза її межами, видатних вчених, педагогів - викладачів НПУ імені М.П.Драгоманова.

                    Переглянути фото

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter