Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Ректор Віктор Андрущенко прозвітував за роботу у 2019 році

Ректор Віктор Андрущенко прозвітував за роботу у 2019 році

20 грудня 2019 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова відбулась Конференція трудового колективу, де звітувався за річну діяльність на посаді ректора В.П. Андрущенко.

zvit 1

      Віктор Петрович у промові відзначив діяльність кожного структурного підрозділу і подякував співробітникам за сумлінну працю, підкресливши, що попри важкі часи, які переживає нині країна, університет активно й ефективно продовжує працювати за всіма напрямками: «На високому академічному рівні і без зривів проводяться заняття. Видаються монографічні праці і статті, підручники й навчальні посібники, функціонує низка вчених спеціалізованих рад, укладені і виконуються міжнародні домовленості. Університет забезпечує високу якість освіти, а тому залишається лідером педагогічної освіти держави, зрощує присутність у європейському освітньому просторі…». Крім цього, ректор озвучив і ті завдання, які необхідно виконати у наступному році, зокрема Віктор Петрович наголосив, що колектив має продовжувати модернізувати навчальний процес відповідно до виконання проєкту «Нова українська школа», вивчати українську та іноземні мови, нарощувати кількість публікацій у престижних міжнародних журналах, прискорити впровадження моделей отримання студентами подвійних дипломів та налагодити безперебійну роботу Малої інженерної академії та баз практичної підготовки студентів в Полтавській та Закарпатській областях.

zvit 2

     До обговорення долучилися проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб, головний бухгалтер Лідія Ярославська, проректор з наукової роботи Григорій Торбін та проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко.

zvit 3

zvit 4

zvit 5

zvit 6

     Делегати конференції звіт ректора НПУ імені П.М. Драгоманова професора Віктора Петровича Андрущенка за роботу у 2019 році схвалили і його роботу щодо виконання умов контракту на посаді ректора у звітний період визнали задовільною. З метою реалізації стратегії подальшого розвитку університету звіт ректора ухвалили видрукувати, поширити та обговорити у структурних підрозділах і прийняти відповідні рішення щодо реалізації виконання поставлених завдань.

zvit 7

     По закінченню Конференції відбулась надзвичайна концертна програма. Неймовірну казкову виставу подарував делегатам конференції факультет мистецтв імені А. Авдієвського. Різдвяне театралізоване дійство «З Миколаєм до Йордану» – стилізований вертеп, в якому розповідали різдвяну історію, зачарував своєю казковістю та талановитістю наших студентів та викладачів. Вихор радісних емоцій та піднесення охопив кожного, хто відвідав захід. Щиро дякуємо учасникам цього чарівного дійства за подаровану передноворічну казку!

zvit 8

zvit 9

zvit 10

zvit 11

zvit 12

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter