Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Презентація роману української письменниці Наталі Тисовської «Київські канікули»

Презентація роману української письменниці Наталі Тисовської «Київські канікули»

kyivholidays1     27 листопада 2018 року на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка відбулася презентація роману «Київські канікули» української письменниці Наталі Тисовської.

kyivholidays2    Студенти, які пишуть, редагують, творять, дуже чекали зустрічі. Письменниця прийшла з новим романом «Київські канікули». Студенти та викладачі почули безліч цікавих фактів про саму книгу та деталі її створення.

kyivholidays3     Після презентації в аудиторії розпочалося обговорення роману і не тільки, адже людину, яка опанувала не одну професію (редактор, верстальник, перекладач, письменниця) і має величезний багаж знань, не могли відпустити просто так. Кожен хотів отримати відповіді на свої запитання від професіонала.

kyivholidays4     Приємним завершенням заходу став розіграш двох книг серед студентів, які ставили запитання. Неофіційною частиною презентації книги  були  фото та автограф-сесія слухачів із авторкою, кожен отримав приємний спогад про зустріч.

kyivholidays5     Висловлюємо щиру вдячність Наталі Тисовській за візит. Дякуємо, що поділилися з майбутніми філологами, вчителями та редакторами своїм незбагненно масштабним досвідом! Сподіваємося, що у майбутньому ми зможемо відвідати ще не одну презентацію ваших книг!

kyivholidays6Софія Денисюк,

факультет української філології та

літературної творчості імені Андрія Малишка

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter