Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Працевлаштування випускників-магістрів

Працевлаштування випускників-магістрів

   Серед актуальних завдань розвитку й забезпечення ефективного функціонування закладу вищої освіти  важливим є напрямок удосконалення роботи у сфері працевлаштування випускників, посилення співпраці з роботодавцями, бізнес-структурами тощо.

    НПУ імені М. П. Драгоманова є одним із провідних закладів вищої освіти України, що реалізує професійну підготовку фахівців педагогічного профілю та готує висококваліфікованих фахівців для сфери освіти України та інших галузей економіки держави.

     Враховуючи вимоги нового Закону «Про вищу освіту»  та  сучасного ринку праці, діяльність університету спрямовується на сприяння у забезпеченні випускників першим робочим місцем.  У цьому важливу роль відіграє Науково-методичний центр університету, який допомагає у працевлаштуванні не лише студентів-бюджетників, але й усіх інших студентів, які звертаються за допомогою у пошуку першого робочого місця.

     Здійснюючи моніторинг сайтів Державного центру зайнятості Міністерства праці та соціальної політики України, Молодіжної біржі праці та ін., НМЦ вивчає попит на педагогічні та непедагогічні спеціальності по всіх областях України, що дає можливість відділу тісно співпрацювати з потенційними роботодавцями та відслідковувати сучасні потреби ринку праці за фахом. Так, у 2018  році були найбільш необхідними спеціальності таких факультетів:

mag1     Підхід до питання зайнятості студентів-випускників в НПУ імені М. П. Драгоманова здійснюється шляхом цілеспрямованих систематизованих і скоординованих дій усіх структур університету. Цього року (відповідно до звітів факультетів) маємо такі результати працевлаштування випускників освітнього рівня магістра зимового випуску:

mag11Навчально-методичний центр

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter