Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Поселення в університетські гуртожитки в самому розпалі…

Поселення в університетські гуртожитки в самому розпалі…

gurt zast    Університетський гуртожиток – це не лише місце проживання студентів,  їх осередок існування під час навчання, але й те, з чого для більшості з них розпочинається навчальний рік. Отож період поселення студентів в НПУ імені М. П. Драгоманова розпочався та знаходиться в активній його фазі. І дізнатися, як саме воно проходить, чи немає нарікань на організацію у студентів та їх батьків, вирушив сьогодні (28 серпня 2018 року) ректор університету Віктор Андрущенко, очоливши делегацію у складі проректорів Григорія Торбіна, Миколи Корця та Ігоря Вєтрова, декана Богдана Андрусишина та голови студентського профкому Станіслава Цибіна.

gurt 1      Ректор поспілкувався зі студентським активом, відповідальним за поселення, вислухав побажання щодо вдосконалення деяких аспектів студентського життя в гуртожитку та вдячність за небайдужість до такої б, здавалося, простої і тривіальної речі, але надважливої і для самих студентів, як першачків, так і старшокурсників, і для їх батьків, які завжди хвилюються про перебування власних дітей далеко від дому,  і для адміністрації, яка прагне влаштувати все належним чином і на найвищому організаційному рівні.

 gurt 2    У розмові ж з дирекцією студмістечка та комендантами Віктор Петрович наголосив на їх особливій відповідальності у роботі, людському ставленні до кожного студента, за якими потрібно приглядати, підтримувати, а інколи й просто допомогти за потреби.

gurt 3     Обійшовши всі драгомановські гуртожитки та не виявивши нарікань та зауважень щодо поселення, адміністрація вишу подякувала за роботу усім задіяним у цій справі та привітала з початком нового навчального року.

DSCN1404

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter