Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Перша Вчена рада НПУ у новому навчальному році

Перша Вчена рада НПУ у новому навчальному році

vchena rada 1    27 вересня 2018 року відбулось засідання Вченої ради університету. У порядку денному – питання  про  особливості  формування контингенту студентів університету в 2018 році, затвердження плану роботи університету на 2018 – 2019 н. р. та інше.

       

   Перше питання доповідав відповідальний секретар Приймальної комісії  університету професор Тарас Олефіренко, який зазначив, що найбільшим викликом цьогорічної вступної кампанії залишалась вкрай несприятлива демографічна ситуація, проте все ж було відзначено, що до НПУ імені М. П. Драгоманова цього року було подано більше 24 тис. заяв, що, зрештою, дозволило університету ввійти в 10-ку лідерів закладів вищої освіти за кількістю поданих заяв.

vchena rada 2

   Заслухавши та обговоривши доповідь, Вчена рада відзначила, що Приймальна комісія університету забезпечила прийом абітурієнтів на всі форми навчання за ступенями бакалавра та магістра на місця, що фінансуються з державного бюджету та за кошти фізичних та юридичних осіб. Після чого проректор з навчально-методичної роботи професор Роман Вернидуб представив план роботи університету на поточний навчальний рік, який, розглянувши, Вчена рада також прийняла за основу, надавши двотижневий термін для внесення змін.

vchena rada 3

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter