Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / НПУ імені М. П. Драгоманова на урочистостях у Лубнах

НПУ імені М. П. Драгоманова на урочистостях у Лубнах

lubny 1      21 вересня 2018 року у м. Лубни (Полтавська область) відзначали 1030-річницю  від дня заснування міста та 75-у річницю  його визволення від фашистських загарбників у Другій світовій війні.

    НПУ імені М. П. Драгоманова багато років співпрацює з Лубенською міською радою в освітній галузі: з 2007 року діє Навчальний центр системи дистанційного навчання  НПУ імені М.П.Драгоманова на базі школи №10, діти з м. Лубен беруть участь у різноманітних виховних заходах, які проводить університет на своїй базі відпочинку на річці Сула, та багатьох ін. Тому невипадково, що наш виш отримав запрошення від Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка взяти участь в урочистостях, які відбувались в кіноконцертному залі «Київська Русь».

 

lubny 2    Анатолій Кудін, проректор з дистанційної освіти драгоманівського університету, який був делегований колективом університету на свято, зачитавши наказ ректора НПУ імені М. П. Драгоманова Віктора Андрущенка, нагородив міського голову О. П. Грицаєнка найвищою академічною нагородою університету медаллю «Михайло Петрович Драгоманов 1841-1895» за багаторічну співпрацю з університетом з розвитку освітніх проектів на Лубенській землі.

lubny 3

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter