Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Молоді, творчі, талановиті, сповнені енергії й готові до активної роботи з розвитку науки в НПУ імені М.П. Драгоманова

Молоді, творчі, талановиті, сповнені енергії й готові до активної роботи з розвитку науки в НПУ імені М.П. Драгоманова

   17 грудня 2021 року відбулось перше засідання новообраних членів Ради молодих вчених НПУ імені М.П. Драгоманова, на порядку денному якого було три питання: обрання керівних органів Ради – голови, заступника та секретаря, внесення пропозицій до проєкту Колективного договору на 2021 – 2023 рр. та розвиток інформаційного простору організації. Засідання проходило у змішаному форматі – 7 учасників онлайн і 7 учасників наживо.

   Отож одноголосним рішенням було переобрано на новий термін голову Ради – Сергія Терепищого, секретаря – Ірину Єжель та обрано заступника – Дар’ю Бибик. З повним переліком новообраних членів можна познайомитись на сторінці Ради молодих вчених.

   Одним із важливих питань для членів Ради було обговорення Колективного договору на 2021 – 2023 рр., який буде схвалюватися на Зборах трудового колективу. Зокрема викликає занепокоєння збереження преміювання за публікації у журналах, які індексуються Scopus, а також включення до цього переліку публікацій, які індексуються Web of Science. З питанням забезпечення підтримки та інструментів заохочень найбільш обдарованих та креативних молодих вчених, які роблять вагомий внесок у розвиток університету, вирішено звернутися до ректора та голови трудового колективу.

   Стосовно ж інформаційного простору, то думки колективу зійшлися на тому, що необхідно як створити нові канали поширення інформації, так і розширити та оновити функціонал уже існуючих. А також заповнювати його необхідною і корисною інформацією для всіх молодих вчених університету, зокрема й аспірантів.

  Крім цього, було обговорено й намічено план подальшої роботи членів Ради. Тож сподіваємося, що діяльність новообраних членів Ради буде продуктивною, а кооперація молодих науковців з різних галузей науки сприятиме активному й результативному розвитку науки в університеті.

rada molod uchen

Рада молодих вчених університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter