Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Майстер-клас із фінансових технологій

Майстер-клас із фінансових технологій

fintex21   10 грудня 2018 року в центральному корпусі НПУ імені М.П.Драгоманова напередодні відкриття та в межах діяльності Підприємницького клубу Dragomanov StartUp Club відбувся майстер-клас із фінансових технологій. 

     Спікером була Кейт Щєглова – фахівець у галузі фінансових технологій, редактор британського журналу з фінтеху та світових бестселерів цієї сфери, спікер міжнародних бізнес-конференцій. 

     На зустрічі було обговорено особливості розуміння фінансових технологій, специфіку стану галузі в Україні та світі, розглянуто вплив технологій на ступінь свободи громадянина та чи можлива цифрова диктатура. Учасники майстер-класу розібрали кейс Китаю щодо застосування фінансових технологій державою, особливість реалізації фінтеху на ринкових майданчиках. Дізналися, що сьогодні на ринку виграють ті компанії, які чітко розуміють потреби та особливості клієнта, а також можуть запропонувати продукти, що позбавлять клієнта проблем. У свою чергу, продукт має пропонуватися за рахунок фінтеху за ринковими стандартами.

fintex22     Майстер-клас відвідали викладачі та студенти кафедри управління, інформаційно-аналітичної діяльності та євроінтеграції, кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності, а також кафедри економічної теорії. Студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Економічна теорія» захоплено сприймали нову для себе інформацію.

    Спікером було наголошено на важливості розуміння сучасних ринкових трендів, зміни карти професій та компетенцій, розвитку відповідної індустрії. Майбутні фахівці мають бути обізнані у тому, що відбувається, аби не опинитися у ситуації не затребуваності на ринку праці, а, навпаки, передбачати події та набувати нових якостей та вмінь.

fintex23    По завершенню майстер-класу відбулось інтенсивне обговорення викладачів зі спікером та запрошення до НПУ з черговими майстер-класами. Тож з нетерпінням чекаємо наступних виступів фахівців з фінтеху та блокчейну.

координатор Dragomanov StartUp Club,

д.філос.н., професор Ю.В.Бех

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter