Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вчена рада Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова від 27.09.2007

Вчена рада Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова від 27.09.2007

     27 вересня 2007 року відбулося засідання Вченої ради Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, на якій обговорювалися питання про підсумки державної атестації студентів у 2007 році та шляхи її удосконалення, про результати прийому студентів у 2007 році, про проведення року інформаційних технологій в НПУ імені М.П,Драгоманова та інші.

     Заслухавши та обговоривши доповідь проректора з навчально-методичної роботи професора Вернидуба Романа Михайловича "Підсумки державної атестації студентів у 2007 році та шляхи її удосконалення", Вчена рада університету констатує, що в НПУ імені М.П.Драгоманова успішно функціонує система державної атестації випускників, яка включає комплексний кваліфікаційний екзамен, державні екзамени з основної та додаткової спеціальностей, захист дипломної та магістерської робіт.

     У 2007 році державні екзамени повинні були складати 1349 бакалаврів, 891 спеціаліст і 425 магістрів. Абсолютний показник успішності бакалаврів складає 99,6 %, показник якості покращився на 2,3% і становить 84,3%. Абсолютний показник успішності спеціалістів - 99,5%, показник якості - 75,5%. Абсолютна успішність магістрів становить 99,3%, показник якості - 94,8%.

    Заслухавши та обговоривши доповідь відповідального секретаря приймальної комісії доцента Януша О.Б. про результати прийому студентів у 2007 році, Вчена рада відзначає, що приймальна комісія університету працювала і працює на високому професійному рівні.

     У 2007 році приймальна комісія НПУ імені М.П. Драгоманова проводила набір на денну форму навчання за 99 спеціальностями, на заочну форму - за 79 спеціальностями, на вечірню - за 13 спеціальностями, окрім цього проведено набір для здобуття другої вищої освіти, в екстернат, в магістратуру, здійснено переведення і поновлення на навчання в університет окремих студентів. 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter