Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вчена рада університету від 29.11.2007 року

Вчена рада університету від 29.11.2007 року

       29 листопада 2007 року відбулося чергове засідання Вченої ради НПУ ім.М.П.Драгоманова.

      Розпочав засідання Вченої ради директор Інституту іноземної філології Гончаров Володимир Іванович із доповіддю "Про стан і перспективи підготовки фахівців в Інституті іноземної філології". Володимир Іванович у ході свого виступу висловив наступні пропозиції:

  1. для відбору талановитої молоді та підвищення рівня підготовки абітурієнтів відкрити при Інституті іноземної філології ліцей (гімназію) з 3-річним терміном навчання за кошти фізичних та юридичних осіб;

  2. створити при Інституті Центр перекладів, залучаючи викладачів і студентів Інституту для набуття досвіду письмового перекладу та надання послуг населенню, формам, видавництвам за кошти юридичних та фізичних осіб;

  3. створити Центр іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська, італійська, польська);

  4. відкрити при Інституті іноземної філології курси з перепідготовки вчителів м.Києва і областей з іноземної мови і зарубіжної літератури (на контрактній основі).

     Ректор НПУ ім.М.П.Драгоманова висловив пропозицію 2008 - 2009 н.р. в університеті оголосити роком мовних стратегій.

      Роботу Вченої ради продовжила директор Інституту соціальної роботи та управління Алла Йосипівна Капська, яка розповіла про велике замовлення держави на фахівця в галузі соціальної роботи, а також про потужні резерви покращення організації навчально-виховного процесу в Інституті соціальної роботи та управління.

     Наступним у порядку денному Вченої ради університету було заслуховування доповіді проректора-директора Інституту дистанційного навчання Кудіна Анатолія Петровича "Про стан підготовки та перспективи впровадження в навчальний процес в університеті навчально-методичного забезпечення на електронних носіях". Анатолій Петрович відзначив велику роботу, проведену з метою створення фондів електронної бібліотеками кафедрами таких Інститутів: гуманітарно-технічної освіти, корекційної педагогіки та психології, природничо-географічної освіти і екології, фізичного виховання та спорту. Кудін А.П. зупинився на необхідності забезпечити протягом 2007 - 2008 н.р. створення Центрів електронного навчання студентів при Інститутах, готових вести навчальний процес з використанням навчально-методичного забезпечення на електронних носіях.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter