Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вчена рада університету від 11.10.2007 р.

Вчена рада університету від 11.10.2007 р.

       11 жовтня 2007 року відбулося чергове засідання Вченої ради Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова, на якому обговорювались питання фінансової та економічної діяльності університету за 2006 - 2007 н.р.

      Відкриваючи засідання Вченої ради, ректор Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова академік В.П.Андрущенко оголосив приємну звістку: близько 10% державних нагород, що були вручені педагогам із усієї України до Дня працівників освіти, отримали викладачі саме із нашого університету. Це свідчить про високий авторитет НПУ ім.М.П.Драгоманова у системі вітчизняної освіти.

      Про економічну та фінансову діяльність нашого університету за минулий навчальний рік на засіданні Вченої ради доповідав проректор з питань економіки та організації навчально-виховної роботи Падалка Олег Семенович.

       Було зазначено, що за 3-4 минулі роки кількість бюджетних місць в Національному педагогічному університеті ім.М.П.Драгоманва зросла у 1,5 рази, було створено 4 нових Інститути та відкрито до 30 нових кафедр (зараз в університеті нараховується 90 кафедр). Подією загальноуніверситетської ваги було створення Фонду соціальної допомоги студентам, за сприяння ректора університету В.П.Андрущенка. Вагомим зрушенням у процесі комп'ютеризації університету було прокладання 4,5 тис. км локальних комп'ютерних мереж і введення в дію 8 сучасних серверів. Найвизначнішою подією за минулий навчальний рік Олег Семенович Падалка виділив створення Центру інформаційних технологій, що розпочав реалізацію проекту "Електронна педагогіка". На сьогоднішній день уже підготовлено 870 електронних підручників. За 2007-2008 н.р. в НПУ ім.М.П.Драгоманова планується обладнати по одній аудиторії для кожного Інституту із повним спектром мультимедійного обладнання. На наступні кілька років у планах Драгоманівського університету є будівництво нового навчального корпусу по вул.Тургенівській.

     Насамкінець О.С.Падалка зазначив, що колектив Національного педагогічного уінверситету ім.М.П.Драгоманова може гордитися своїми прекрасними гуртожитками, готелем, спорткомплексом. Статус кращого підтверджує і значна кількість нагород, які отримує наш університет  у різноманітних конкурсах із вищими навчальними закладми м.Києва.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter