Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Кубок столичної юстиції

Кубок столичної юстиції

ust1     8 жовтня у День юриста в Будинку офіцерів відбувся фінал Турніру на Кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві, який проводиться вже четвертий рік поспіль.

   Проведення Турніру стало доброю традицією для столичної юстиції та вищих навчальних закладів України. Це – довгоочікувана подія як для студентів, так і для столичної юстиції, підготовка до якого тривала 9 місяців!

     Попередні етапи Турніру були наповнені духом перегонів та змагання, адже у ньому взяли участь  16 команд та сотні студентів. Конкурсний відбір стартував ще в травні 2018 року. За цей час команди не тільки продемонстрували свої вміння та знання, а й отримали безцінний досвід у командній роботі та ознайомились із завданнями органів юстиції. 

       Учасники знімали короткометражні фільми, писали твори, брали участь у флеш-мобах та конкурсах.

ust2       Команда факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова у складі студентів Галини Ревунець та Зоряни Шевчук під керівництвом наукового керівника – кандидата юридичних наук, доцента кафедри теорії та історії держави і права Ольги Кархут за підсумками І етапу Турніру – конкурсу наукових робіт – посіла 3 місце.

ust3       Усі переможці проміжних етапів були нагороджені дипломами і цінними призами від столичної юстиції.

Прес-служба університету

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter