Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Кубок спортивно-інтелектуальної гри «Profsport» знайшов нових володарів

Кубок спортивно-інтелектуальної гри «Profsport» знайшов нових володарів

profsport veres zast   Провести вихідні на природі, перейнятися командним духом, позмагатися та дійти до перемоги. Що може бути кращим? «Нічого», – запевнять Вас члени студентського профкому Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Тому цими вихідними вже втретє в університеті було проведено спортивно-інтелектуальну гру «Profsport».

           

      П’ятнадцять команд з різних факультетів нашого університету мали нагоду поборотися за першість у змаганнях, проявити свою інтелектуальну та фізичну підготовку, зібраність, згуртованість команди. Життя в справжніх польових умовах неподалік узбережжя Київського моря лише додавало учасникам азарту та надавало особливого колориту заходу.

profsport veres 1    Тематика цьогорічної гри – «Чемпіонат світу». Отож кожна команда методом жеребкування одержала певну країну, під прапором якої пройшла всі етапи, перший з яких розпочався задовго до виїзду на спортивно-оздоровчу базу НПУ імені М. П. Драгоманова «Берізка». Перше завдання гри – відзняти відеовізитівку з представленням команди та країни. Переможця було обрано шляхом визначення максимальної активності під відео в мережі Instagram.

   Перший день змагань розпочався урочистим відкриттям та запаленням вогнища, після чого команди мали нагоду представити себе вже особисто. Далі стартував нічний квест – одинадцять етапів, в яких команди мали проявити логічне мислення, вигадливість та винахідливість.

profsport veres 2      Запуск команд відбувався з певним інтервалом часу, а ті, хто очікував на свою чергу могли добре провести час, співаючи улюблених пісень під гітару. Після закінчення квесту учасники йшли до наметового містечка відпочивати та набиратися сил перед другим днем змагань, найбільш насиченим та відповідальним.

profsport veres 3    Наступного дня відбувся наступний тур – туристичні змагання, що складалися з сімнадцяти різних етапів, на яких команди мали показати найкращу фізичну підготовку та проявити взаємопідтримку та взаємодопомогу в колективі.

profsport veres 4    Тут мали місце підйом колодою, різноманітні перелази, перенос коромисла, виявлення вмінь надання першої допомоги.

profsport veres 5    Далі – обід та невеличкий відпочинок, після чого організатори забрали капітанів команд для проведення окремого конкурсу капітанів, а всі інші учасники відправилися проходити ще один квест, де за допомогою карти вони мали пройти вісім етапів, на яких їх чекали різні запитання на логіку, ребуси та інші цікаві завдання.profsport veres 6

     Після цього, коли всі етапи змагань були вже позаду, учасники мали нагоду відпочити на дискотеці.

profsport veres 7    До учасників змагань завітала й адміністрація університету на чолі з ректором В. Андрущенком. Віктор Петрович відвідав деякі етапи туристичних змагань, навідався до наметового містечка, поспілкувався зі студентами, привітав учасників, побажав усім успіхів та передав організаторам подарунки для переможців – туристичне та спортивне спорядження, – вручення яких відбувалося третього дня.

profsport veres 8   На церемонії нагородження, за традицією змагань, певними номінаціями було відзначено окремих, найяскравіших учасників. Всі команди отримали відзнаки за участь. І, звісно ж, було оголошено переможців третьої спортивно-інтелектуальної гри «Profsport» НПУ імені М. П. Драгоманова:

І місце – команда «Оригінальна назва»,

ІІ місце – команда «Coca Cola»,

ІІІ місце – команда «Fifochki & Fedos».

    Первинна профспілкова організація студентів нашого університету висловлює свою подяку всім учасникам гри «Profsport», спонсорам та партнерам, адміністрації та ректору НПУ імені М. П. Драгоманова В. Андрущенку за підтримку й допомогу.

            Далі буде, адже попереду ще весняний етап. Тому до зустрічі! До нових перемог!

profsport veres zast

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter