Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Кубок ректора з боулінгу 2018 року

Кубок ректора з боулінгу 2018 року

bowling1   Студенти Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова вже вкотре доводять, що командного духу та жаги до перемог їм не позичати.

 

bowling2     24 жовтня 2018 року відбувся вже третій, ініційований ППОС НПУ імені М.П.Драгоманова, щорічний турнір за Кубок ректора з боулінгу, участь у якому взяли 14 команд факультетів, профкому студентів та студентського парламенту НПУ.

bowling3      Розпочалися змагання вступним вітальним словом проректора з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів професора І.Вєтрова та голови Первинної профспілкової організації студентів С.Цибіна, які побажали всім учасникам успіху та дали старт турніру.

bowling4   В напруженій боротьбі кожна команда проявила свою згуртованість, взаємопідтримку, вправність та фізичну підготовленість, проте переможець, як відомо, може бути лише один. Отож, першість з боулінгу вже втретє здобула команда факультету фізичного виховання та спорту, з чим їх щиро вітаємо.

bowling5     Втім, чесно виборовши перемогу, володарі кубка не залишили його собі, а передали команді інженерно-педагогічного факультету, яка достойно боролася за нього не один рік і цьогоріч виборола друге місце, аби ця нагорода мотивувала їх на подальші перемоги.

bowling6         Подібні заходи ще раз доводять, що студенти-драгомановці – активні, згуртовані, дружні і справді найкращі!

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter