Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Коучинг в освіті: від реформ до еволюції

Коучинг в освіті: від реформ до еволюції

coaching1   Міжнародна науково-практична конференція «Коучинг в освіті: від реформ до еволюції» відбулася 30 жовтня 2018 року в Блакитній залі НПУ імені М.П.Драгоманова. Ініційований доцентом кафедри політичної психології та соціально-правових технологій В.Зеленіним та за підтримки адміністрації університету такий захід вже вдруге збирає повну залу відвідувачів: як професійних коучів, які прийшли знайти для себе щось нове, так і тих, хто лише планує освоїти цю професію або ж просто зацікавиться темою.

   Коучинг у закладах дошкільного виховання, в системі початкової та середньої освіти, у вищій школі, у закладах позашкільної освіти, у приватних закладах освіти – такими були основні напрямки роботи конференції.

     Розпочався захід урочистим вітанням проректора з міжнародних зв’язків Володимира Лавриненка та декана факультету психології Ірини Булах, а також відеозверненнями іноземних колег.

coaching2      Після чого учасники заходу мали можливість почути інтерактивну доповідь В.Зеленіна про методичні засади коучингу (від дидактики до математики).

      Далі за програмою на учасників конференції чекав майстер-клас «Коучинг як технологія розкриття талантів та підготовки до дорослого життя» від А.Заднепровської, яка є коучем перших осіб і команд, автором і ведучою Інтегральної Коучинг Школи, СЕО і власником Міжнародної консалтингової групи «Живе діло», одним із лідерів та першовідкривачів коучингу в Україні. Після майстер-класу відбулося живе обговорення з серією запитань до доповідача.

coaching3       Згодом відбувся ще один майстер-клас від В.Зеленіна щодо методик практичного застосування коучингу в сучасній освіті.

coaching4     Останнім етапом конференції стало засідання, де спільно обговорювалися важливі питання, які порушувалися під час майстер-класів та доповідей. Тут же було підбито підсумки конференції та прийнято її резолюцію.

coaching5Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter