Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / ХХХХ звітно-виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації студентів НПУ імені М. П. Драгоманова

ХХХХ звітно-виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації студентів НПУ імені М. П. Драгоманова

    20 лютого 2020 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулась Звітно-виборна профспілкова конференція, де голова Первинної профспілкової організації студентів Станіслав Цибін прозвітував про роботу профспілкового комітету за період з 4 березня 2015 року по 20 лютого 2020 року за різними її напрямами, зокрема стосовно забезпечення соціального та правового захисту всіх категорій студентів, аспірантів та докторантів; вирішення житлово-побутових питань (для тих осіб, які проживають у гуртожитку); оздоровлення (проведення санітарно-курортного, санітарно-профілактичного лікування та загального оздоровлення); культурно- та спортивно-масової роботи тощо.

 

profcom stud 1 profcom stud 2

profcom stud 6 profcom stud 3

    Після чого відбулося активне обговорення звітів. Делегати конференції прийняли одноголосне рішення: роботу профспілкового комітету за звітний період вважати задовільною.

profcom stud 12 profcom stud 14

profcom stud 11 profcom stud 13

   Було заслухано і затверджено також звіт ревізійної комісії, яку очолила Наталія Хворостянко.

profcom stud 7 profcom stud 5

    До членів Президії було обрано голову Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Яцуня, який подякував профкому студентів і її очільнику Станіславу Цибіну за плідну співпрацю, відзначивши Почесною грамотою, а також передав вдячність та Почесну грамоту ректору університету Віктору Андрущенку за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, виховання високоосвічених громадян України, зміцнення соціального партнерства та плідну співпрацю з профспілкою.

profcom stud 9 profcom stud 10

   Крім цього, на порядку денному було ще кілька питань: вибори голови первинної профспілкової організації студентів НПУ імені М.П.Драгоманова та його заступників, профспілкового комітету, ревізійної комісії, вибори делегатів на конференцію Київської міської організації Профспілки тощо.

  Вибори відбувались шляхом відкритого голосування. Головою первинної профспілкової організації працівників НПУ імені М. П. Драгоманова було обрано Станіслава Цибіна.

profcom stud zast profcom stud 4

   Щиро вітаємо обраного голову профспілки, його заступників, членів профспілкового комітету та ревізійної комісії з обранням. Бажаємо здоров’я, сил  та наснаги у щоденній кропіткій праці, адже профспілка студентів працює зі студентами і для студентів. Тож плідної й результативної Вам роботи, реалізації багатьох студентських ініціатив та проєктів на благо розвитку і процвітання Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова!

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter