Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Благодійні заходи Інституту корекційної педагогіки та психології до Дня Святого Миколая

Благодійні заходи Інституту корекційної педагогіки та психології до Дня Святого Миколая

       19 грудня студенти Інституту корекційної педагогіки та психології під керівництвом заступника директора з виховної роботи Чепурної Людмили Георгіївни відвідали ряд дитячих установ із благодійною програмою, приуроченою  до Дня Святого Миколая. Студенти-активісти власними силами створили для багатьох дітей незабутнє і барвисте свято з цікавими подарунками. За організацію даних заходів дирекції та викладачам Інституту корекційної педагогіки та психології висловлено офіційні подяки  від керівництва спеціальних шкіл-інтернатів №26, №6; дитячого садочку №569 та реабілітаційного центру „Джерела” для осіб з інтелектуальною недостатністю.

Переглянути фото (школа-інтернат №26)

Переглянути фото (реабілітаційний центр "Джерела")

Висловлюємо глибоку вдячність колективу Інституту корекційної педагогіки та психології за виявлену турботу та небайдужість до дітей з інвалідністю.

    Конкретні кафедри Інституту корекційної педагогіки та писхології провели значну благодійницьку роботу, відвідуючи із концертною програмою дітей, що навчаються у нижчезазначених закладах:

1.      кафедра логопедії відвідання школи-дитячої установи „Ольвія”; дитячої установи № 611; школи „Мрія”; спецшкіл № 15 і №7; дитячих закладів №9, №576, №481 (для дітей з порушенням мовлення).

2.      кафедра тифлопедагогіки – відвідання школи-інтернат №5, №11, дитячих садків № 72 і №219 (для дітей із порушенням зору).

3.      кафедра сурдопедагогіки – відвідання спецшкіл-інтернатів №9, №18, №6, дитячих садочків №485 і №582  (для дітей із порушенням слуху).

   

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter