Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / „Добро та любов кожній дитині"

„Добро та любов кожній дитині"

      19 грудня о 14:00 у актовому залі центрального корпусу  відбулася благочинна акція „Добро та любов кожній дитині”: святковий концерт і вітання студентів-сиріт НПУ ім. М.П.Драгоманова за спонсорської підтримки Національного мобільного оператора "Київстар".

   

     Переглянути фото

У Національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова навчається 111 студентів-сиріт, які не їхатимуть у батьківський дім зустрічати Новий рік та святкувати Різдвяні свята. Компанія «Київстар» відгукнулась на звернення студентської профспілкової організації університету допомогти студентам, позбавлених батьківської любові та опіки,  по-домашньому  смачно зустріти Новий рік. На суму 10 тис. грн. закуплено продуктові набори, до яких увійшли м’ясні та рибні консерви, різноманітні паштети, солодощі, соки, чаї та кава.

Голова Первинної профспілкової організації студентів Станіслав ЦИБІН:

 

«Ми дуже вдячні компанії «Київстар» за організацію такого проекту. Для кожної дитини, яка росте без батьків, надзвичайно важливо відчувати, що вона не самотня у житті. Людські тепло та турбота особливо відчуваються, коли це стосується таких сімейних свят, - як Новий рік та Різдво. Завдяки «Київстар» кожен наш студент зустрічатиме свята з радістю в серці».

 

PR- менеджер  Київського регіонального управління «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА:

 

«У рамках національної ініціативи «Для людей, для країни!»  Компанія «Київстар» всебічно турбується про дітей, позбавлених батьківської любові та опіки, працює над створенням повноцінних умов для їх розвитку, піклується про укріплення віри дітей у себе, власні сили, які так необхідні у самостійному дорослому житті. Нам приємно, що наші тепло та опіка зігрівають душу тим, хто цього так потребує».

 

Усі соціальні програми компанії «Київстар» спрямовані на створення кращого майбутнього для людей та країни. І в 2008 році, і надалі компанія «Київстар» продовжуватиме програму підтримки дітей, позбавлених батьківського спілкування.

 

 

Компанія «Київстар» чотири роки поспіль реалізовує загальнонаціональну соціальну ініціативу «Для людей, - для країни!». Завдяки реалізації проекту в різних областях України дитячі будинки та інтернати для дітей з обмеженими фізичними можливостями отримують матеріальну допомогу від компанії «Київстар».  Реалізовуються дитячі мрії,- малюки отримують іграшки та цікаві подорожі, також за рахунок благодійних коштів спеціалізовані дитячі та медичні дитячі заклади обладнуються сучасним обладнанням. А головна мета даного проекту,- увага та турбота, яку так потребують сироти України.

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter