Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / День пам'яті жертв голодоморів

День пам'яті жертв голодоморів

golodomor    23 листопада 2018 року у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова вшанували пам'ять жертв голодоморів концертом-реквіємом за участі Національного хору України ім. Г. Верьовки (генеральний директор - художній керівник Зеновій Корінець) і Київського симфонічного оркестру та хору (диригент - Вес Дженсен (Канада).

    У програмі – музичні виступи Національного хору України ім. Г. Верьовки, Київського симфонічного оркестру та хору. Хормейстери: Вікторія Ярема, Вікторія Кончаковська. Диригент – Вес Дженсен (Канада). Солісти: Олеся Люба (сопрано), Оксана Гордик (мецо-сопрано), Михайло Багмут (тенор), Богдан Степаненко (бас).

   Ректор університету Віктор Андрущенко подякувавши усім за те, що прийшли вшанувати пам'ять мільйонів українців, які стали жертвами, покладеними на вівтар історії боротьби за право існування як народу і нації, зазначив: «Злочин, скоєний проти українців, немає виправдання. Як і сьогоднішня агресія Росії, як і анексія Криму, як і окупація частини Донбасу. Ми маємо пам'ятати тих, хто пішов у вічність, вшановувати ці жертви і їх боротьбу як подвиг. Ми маємо пам’ятати, боротись і перемагати!»

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter