Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Актуальні проблеми української політичної історії

Актуальні проблеми української політичної історії

bebyk1    28 листопада 2018 року студенти факультету політології і права мали нагоду відвідати лекцію голови «Всеукраїнської асоціації політичних наук», доктора політичних та кандидата психологічних наук, професора кафедри політології та публічного управління і адміністрування НПУ імені М.П.Драгоманова Валерія Михайловича Бебика. Лекція була присвячена актуальним проблемам української політичної історії.

     Валерій Бебик – автор та ведучий освітньо-наукового проекту «Цивілізація Incognita», яка дивує глядачів креативними підходами до тлумачення світової і національної цивілізаційної історії.

bebyk2     Зустріч розпочалася привітанням від декана факультету політології і права Богдана Івановича Андрусишина та вступним словом проректора з навчально-методичної роботи університету Романа Михайловича Вернидуба, який зазначив, що такі лекторії є дуже важливими, адже вони дають можливість детальніше зупинитися на тих соціально-політичних аспектах, які виникають в Україні в даний історичний момент і які турбують сьогодні студентів.

bebyk3      Лектор закцентував увагу слухачів на зв’язку між громадянським суспільством і державою та наголосив, що розглядати та оцінювати певну громадську організацію необхідно виходячи зі змісту її діяльності.

   Розмовляв Валерій Михайлович зі студентами і про християнізацію України, і про регулювання життя суспільства правовими, соціальними і психологічними нормами. А ще студенти мали нагоду переглянути цікавий та інформативний документальний фільм про історію хрещення Руси-України.

    Безумовно, така тема не могла не викликати жвавого обговорення, тож наостанок запитань до лектора в студентів вистачало, а Валерій Михайлович залюбки на них відповідав. Дякуємо за змістовну і цікаву лекцію та чекаємо наступних, не менш пізнавальних.

bebyk4Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter