Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Міжнародний науковий форум

Міжнародний науковий форум

Шановні колеги!

     Відповідно до плану Міністерства освіти і науки України 22-23 травня 2008 року на базі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбудеться Міжнародний науковий форум «Слов’янська педагогіка в контексті світової освіти: історія та сучасність».
   

    Форум присвячений обговоренню проблем вищої педагогічної освіти України в контексті основних тенденцій світової освітньої політики та політики європейського виміру.
     Виступи можливі у формі доповідей, презентацій.
     Робочі мови – українська, російська, англійська.
     Видання матеріалів планується до початку роботи форуму.
    Бажаючим прийняти участь у роботі форуму, необхідно надіслати реєстраційну картку учасника та матеріали доповіді до 1 березня 2008 року за адресою оргкомітету:
     Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, вул. Пирогова, 9, м. Київ, 01601, Україна.
     Контактні тел.: 230-92-89; 234-09-81
                  Факс: 234-11-08
                 Е-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Вимоги до оформлення матеріалів:

     Матеріали доповіді (статті) – 3-5 повних сторінок тексту формату А-4 українською (для закордонних фахівців - іноземною) мовою, інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14 у редакторі MS Word for Windows (версія не нижче 6.0). Параметри сторінки: поле зверху – 2.0 см., знизу – 2.0 см, зліва – 3.0 см, справа – 1.0 см.
     У правому верхньому куті – прізвище та ініціали автора, його науковий ступінь та вчене звання, країна; нижче по центру великими літерами подається назва статті і її текст. Наприкінці подаються резюме і ключові слова (3-6 слів) українською (або мовою оригіналу статті) та англійською мовами. Після резюме додається список використаних джерел не більше 6.
    Організаційний внесок у розмірі 100 гривень для України і 50 y.o. для іноземних гостей.
    Оплата відрядження, проживання, харчування, проїзд – за рахунок організацій відрядника чи за власний кошт.
    До 15 березня 2008 року прохання підтвердити свою участь у форумі з метою бронювання місць у готелях міста. Вартість проживання у готелях міста становить від 540 гривень на добу. Можливе бронювання місць у гуртожитках університету (оплата до 50 гривень на добу).


Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter